CONTACT

Vertel mij meer over uw projectideeën of zeg gewoon wat u van de site vindt. Heeft u een groot idee of heeft u behoefte aan inspiratie voor een bouwproject, samen kunnen wij een ​​passend gebouw tot stand brengen. Van concept tot creatie. Laten wij elkaar inspireren!

Piet Tuin

Piet Tuin

Vanaf 1991 runt Piet Tuin Architectenbureau Acanthus. Daarvoor heeft hij bij verschillende kleine en grote Architectenbureau’s ervaring opgedaan. Door werkzaamheden die hij had verricht bij met name de kleinere bureau’s ontdekte hij dat het directe contact met de opdrachtgevers voor hem belangrijk is.

Dit directe contact met zijn klanten motiveert hem om naar passende oplossingen te zoeken en deze klanten met een tevreden gevoel achter te laten. Naast de TU Delft heeft hij ook HTS Amsterdam afgerond. Dit zorgt ervoor dat hij zowel op het praktische, als het architectonische allround is.

Als bouwkundig inspecteur heeft hij meer dan 1000 bouwkundige inspecties uitgevoerd. In 2007 is hij hiervoor TÜV gecertificeerd. Hierdoor is hij in staat om een ontwerp vanaf de eerste schets tot de laatste “steen”
te begeleiden.

ARCHITECTENBUREAU ACANTHUS
Smedestraat 7a,
2011 RE Haarlem
Telefoon: 06-28715875
Email: piettuin@architectenbureauacanthus.nl
Web: https://www.architectenbureauacanthus.nl/

Kamer van Koophandel: NL 089251222B01
Architectenregister: 1.930825.001
Lid van Stichting Mens en Architectuur

    [recaptcha]