Loading...
Atelierwoning Wijchen 2017-12-11T15:06:07+00:00

Project omschrijving

Het atelier omarmt door zijn ronde vorm het terrein aan de parkzijde.
Zo ontstaat er samenhang vanuit de bebouwing met zijn omgeving.
Door een natuurlijke afscheiding te maken d.m.v. een waterpartij tussen tuin en park lopen de tuin en het park als vanzelf in elkaar over.
De houtskeletgevels zijn bekleed met Chinese groene natuur-leien. Door de gewelfde krommingen krijgen de groendaken een natuurlijk karakter en verbinden zich met zijn omgeving.
Aan de noordzijde is het atelier voorzien van grote raampartijen om het ideale kunstenaarslicht te kunnen ontvangen.

Voor interieurfoto’s ZIE INTERIEUR-DESIGN

Project Details

Benodigde vaardigheden:

Project URL:

View Project

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten